Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon Bucuresti desfasoara in perioada 2019-2020 Proiectul CITOLIFE –Diminuarea incidentei cancerului de col uterin prin imbunatatirea competentelor profesionale ale personalului medical

    Contract: POCU/91/4/8/111287

    Ne dorim, astfel, sa pregatim teoretic si practic, in special profesionistii din medicina primara, cei ce se ingrijesc zilnic de starea de sanatate a persoanelor dragi noua. Actiunea se deruleaza in intreaga tara, iar pe parcursul lunii februarie ne vom intalni cu peste 250 medici de familie si asistenti medicali din regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Sud-Est, Vest si Nord. Speram ca acest proiect sa creasca consitentizarea importantei screeningului si sa duca la reducerea semnificativa a numarului de cazuri de cancer de col uterin in Romania. Succes tuturor si sa continuam impreuna lupta pentru sanatatea concetatenilor nostril!

    De aici puteti descarca anuntul.    Spitalul Clinic de urgenta Sfantul Pantellmon implementeaza incepand cu data de 08.12.2017 proiectul "CITOLIFE - Diminuarea incidentei cancerulul de col uterin prin imbunatatirea competentelor profesionale ale personalului medical", ID MySMIS 111287. Proiectul este cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritara 4: Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Operatiunea: Imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical, cod apel POCU91/4/8.

    Aici puteti vizualiza anuntul.